Active Touch

Active Touch is een organisatie die door middel van stoelmassages  bij wil dragen aan het welzijn van uw medewerkers en bezoekers. Kenmerkend voor onze werkwijze is transparantie, professionaliteit en flexibiliteit.

Hoofpijn, pijnlijke schouders of rug, stijve nek of gespannen spieren. Deze klachten komen vaak voor uit stres of fysieke inspanning. De spanning die deze klachten doet veroorzaken is goed weg te nemen door middel van een stoelmassage. Hiermee worden de meest gespannen plekken (ook wel drukpunten genoemd) gemasseerd, zodat de spanning afneemt. Het wegnemen van (spier)spanning vermindert klachten zoals hoofd, rug, en nekpijn en verbetert daarmee automatisch het welzijn van uw medewerkers.

Wij denken graag met u mee hoe onze technieken u kunnen helpen om uw medewerkers of gasten goed in hun vel te laten zitten!

Een erkende methode voor stress- en spierklachten

Een stoelmassage is een drukpuntmassage van zo’n 20 minuten die gegeven wordt op locatie door gecertificeerde masseurs. De massage wordt gegeven over kleding heen en richt zich met name op gespannen spieren in het bovenlichaam. Deze vorm van masseren is een erkende methode die bijdraagt aan het herstel, al dan niet voorkomen van, stress en bewegingsinstrument gerelateerde klachten.

Stoelmassages werken verlichtend; deze drukpuntmassage zorgt voor ontspannen spieren, het doen verdwijnen van hoofdpijn en verbetert uw natuurlijke houding.

Onze werkwijze.

Active Touch richt zich met haar behandelingen op de actieve mens, de werkende mens. Onze missie is om samen met u verzuim te verminderen en te voorkomen, door drukpuntmassages vanuit de stoel. Onze manier van werken hebben wij voor u samengevat door middel van drie pilaren:

 1. Transparant
  Als organisatie wilt u weten waar u aan toe bent. Wij zijn helder, open en eerlijk over hoe wij te werk gaan. We maken duidelijke afspraken met u over de toepasbaarheid van onze kennis en kunde binnen uw organisatie. ‘What you see is what you get’, bij ons dus geen addertjes onder het gras.

 

 1. Flexibel

Stoelmassages dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van uw werknemers. Desalniettemin mag het niet ten koste gaan van uw planning, werkwijze of de productiviteit van uw personeel. Dat begrijpen we, daarom stellen wij ons flexibel op. Flexibiliteit in locatie, tijd en duur maar ook in de behandeling. Ten slotte is ieder mens uniek, dat vergt ook een unieke behandeling.

 1. Professioneel
  Al onze medewerkers hebben een erkend diploma stoelmasseur, wij weten waar we over praten. Dat betekent dat wij met u mee willen en kunnen denken over het juist toe passen van een geschikte massage. Bij ons geen gebakken lucht maar gecertificeerde professionals die weten wat het belang is van een goede massage op maat.

Voor werkgevers:

Gezonde en gelukkige medewerkers zijn van belang uw als organisatie, uw organisatie is ten slotte zo goed als uw personeel. Wat daarin flink van invloed is, is de fysieke en mentale gezondheid van uw personeel. 45% van de Nederlanders verzuimt op het werk. Bijna de helft van dit verzuim wordt veroorzaakt door psychische (stress)klachten of door klachten aan het bewegingsapparaat (nek, schouder, rug). Belangrijk dus om deze klachten voor te zijn om zo het verzuim terug te dringen.

Om verzuim en stres onder medewerkers te voorkomen, heeft ¾ van de Nederlandse bedrijven een beleid om verzuim tegen te gaan. Stoelmassages zijn een goede aanvulling op uw verzuimbeleid. De behandelingen van Active Touch vallen daarin op omdat het erkende behandelingen betreft, gegeven door professionals. Daarnaast zijn deze ook nog financieel aftrekbaar voor uw bedrijf.

Nog een keer de voordelen voor u op een rijtje:

 • Stoelmassages hebben een positief (ontspannen) effect op de gezondheid van uw medewerkers.
 • Stoelmassages dragen daardoor bij aan het verlagen van ziekteverzuim.
 • U creëert goodwill onder uw personeel, een leuk extra-tje met positieve bijwerkingen voor u en uw medewerker.

Voor uw evenement:

Naast de bewezen positieve effecten op uw gezondheid is een stoelmassage natuurlijk ook pure ontspanning, een moment van bezinning, een moment voor uzelf. En dat is natuurlijk genieten! Niets leuker dan een verwen- en relax moment aanbieden aan de bezoekers van uw feest, open dag, evenement of festival!

De massages duren gemiddeld zo’n 15 minuten. Hierdoor kunnen wij veel van uw gasten voorzien van een prettige stoelmassage die, naast heel fijn, ook goed is voor de gezondheid! Deze drukpuntmassage kan op allerlei locaties gegeven worden. De massage kan over kleding heen gegeven worden. Dat maakt dat deze massage geschikt is voor veel verschillende locaties en evenementen. Denk eens aan:

 • Open dag
 • Festivals
 • Bruiloft of verjaardag
 • Activiteit met vriend(in)en
 • (sport)toernooi

 

Wilt u weten wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!